n
n

Tanulj velem asztrológiát otthon!
n

Az asztrológia megtanulható és hatékonyan alkalmazható is a gyakorlatban!

Erre Te is képes vagy…

ha a MEGFELELŐ TANANYAGBÓL TANULSZ.
n

“Már tanultam asztrológiát, és még mindig nem látom át a horoszkópot!”

Van, aki rövid asztrológia tanulás után ránéz egy képletre, és már mondja is, amit lát. Ő az, aki ösztönösen, kizárólag intuitívan (jobb agyfélteke) közelít a horoszkóphoz.
Kérdés az, hogy amit “lát”, az valóban úgy van-e…
Vannak, akiknek ez az út jól működik, én is ismerek ilyen embert. Ők azonban a ritka kivételekhez tartoznak.

Van, aki tudatosan, rendszerezetten (bal agyfélteke) fog neki egy horoszkóp elemzéséhez. Módszeresen, lépésről lépésre megvizsgálja, kiértékeli a képletet, majd összegzi a következtetéseit.
A legtöbben ezt az utat követik, de sokan elakadnak a szintézisnél.

Tapasztalatom szerint ahhoz, hogy megértsd és alkalmazni is tudd az asztrológiát, egyaránt szükség van a bal agyféltekés (B-mód), tudatos tanulásra és a jobb agyféltekés (J-mód), intuitív szintézisre, ami életet lehet a horoszkóp alvó szimbólumaiba.

Ezt a tudást és ezt a módszert –  J+B asztrológia® – sajátíthatod el
n

AZ ASZTROLÓGIA MÁGIKUS KÓDJAI

n

AMK1-3lapn

e-oktatóanyagból.

Biztos vagyok benne, hogy nem csak úgy, “általánosságban” érdekel az asztrológia, hanem kiváncsi vagy, hogy Neked mit tartogat a saját horoszkópod.

Természetes, hogy tudni akarod, hogy mi várható a párkapcsolatod területén, milyen sikereket érhetsz el a hivatásoddal, vagy hogy hogy alakul a pénzügyi helyzeted a jövőben. Fontos, hogy mire figyelj, amikor az egészséged kerül a középpontba, vagy ha a családdal, gyermekeddel kapcsolatos kérdésekre keresed a választ.

Mindezek ott rejlenek a születési képletedben – kódolt formában.

És hogy hatékonyan tudd megfejteni, “dekódolni” az égiek üzenetét, amit a horoszkópodon keresztül adnak át Neked, biztos alapokra és egységes asztrológiai szemléletmódra van szükséged. Különben a féligazságok egymásra rakosgatásával csak egy ingatag  építményt kapsz, amit az első kósza fuvallat romba dönt.

Nagyon tetszik, az első 15 oldalig olvastam el, s már eddig is találtam számomra megvilágosító leírásokat.
Köszönöm szépen, már látom, hogy nekem való tudás van a munkádban.

Gábor Júlia

n

Mit tartalmaznak ezek a rejtélyes kódok?

Röviden és tömören: rendszerezett, tematikus, egységes asztrológiai alapokat, amit évszázadok, évezredek óta sikeresen használtak a nagy és neves hellenisztikus, középkori ill. arab asztrológusok – nem véletlen, hogy a nevük máig fenn maradt –, integrálva a karma-asztrológia modern megközelítésével.

A régi, tradicionális tudás jelentős része mára már feledésbe merült, pedig ebben rejlik az asztrológia megbízható alkalmazásának kulcsa! Ezt megtalálod a forrásokban (sokat lefordítottak már angolra), ám nagy elszántság kell ahhoz, hogy komoly előismeretek nélkül nekiess ezeknek a szövegeknek.

asztro-tekercsek
n

Pedig ezekben rejlik az asztrológia három mágikus kódja. Minden ott van az írásokban – igaz, hogy archaikus formában, nehéz nyelvezettel és sokszor egymásnak ellentmondó (vagy ellentmondani látszó) tartalommal.

“Az asztrológia mágikus kódjai”-ban ezeket az asztrológiai alapelveket és gyakorlati alkalmazásukat találod, amit a “J+B asztrológia” módszerével rendszereztem, kiegészítettem a karma asztrológia hermetikus szemléletmódjával, és az egészet úgy fogalmaztam meg, hogy jól illeszkedjen a mai, modern világunkba, és hogy Te is könnyen megértsd.

 

Lássuk a konkrétumokat, hogy mi áll az e-oktatóanyagokban

A három mágikus kódot 3 különálló és tematikusan egymásra épülő elektronikus oktatóanyag tartalmazza (ebből jelenleg az első 2 készült el), melyekben az asztrológia sikeres gyakorlati alkalmazásának tudásanyaga található.

 n

I. AZ ÉGI KAPU KÓDJA – “Amint fent…”

Ebben megismered az ősi asztrológiai világképet, amiben a saját helyükre kerülnek a bolygók, a Zodiákus és a csillagok. Közben kitérünk a Lélek testet öltési folyamatára is.
Ez a szemléletmód nagyon lényeges ahhoz, hogy a későbbiekben helyes következtetéseket tudj levonni egy képletből.

AMK1-boritoRészletesen átvesszük, hogy az egyes bolygók, mint élők (!), mit jelölnek minden képletben (univerzális szignifikátorok).

Megnézzük, hogy a bolygók a Zodiákuson elfoglalt helyzetükből adódóan milyen arcukat mutatják. Ezt egy 5+2 szintű hierarchia alapján tesszük (esszenciális méltóságok), amitől sokkal mélyebb rétegei tárulnak föl annak, hogy pl. “milyen a Vénusz az Oroszlánban”.

Végül a tradicionális tudást kiegészítjük karma-asztrológiai megfontolásokkal: megnézzük a külső bolygókat, a holdcsomópontokat és a kis égitesteket (aszteroidák, kentaurok) is.

Természetesen menet közben konkrét példák tömkelegével is találkozol, hogy a gyakorlatban is lásd az elmélet működését.

Ha pedig a JUPITER csomagot rendeled meg, a hozzá tartozó munkafüzetben a Te képleted lesz terítéken (a horoszkópodat szintén megkapod), amit ha végigvettél, egy konzultáció keretében együtt fogunk kiértékelni.n

El sem tudod képzelni, mennyire sokat segítettél ezzel az oktatóanyaggal. Az, hogy a bolygók a házak nélkül is megmutatják a veleszületett tulajdonságokat, az ember lényegére, “magjára” világít rá. Másoknak is hasonló “AHA”-élményeket kívánok, mint amit én tapasztaltam az olvasása közben.

Merth Anikó Veronika
Bécsn

megrendel_button

n

 II. A KAPCSOLAT KÓDJA – “Ég és Föld között”

Az égi, ideális állapotok után “mozgásba hozzuk a rendszert“, és megvizsgáljuk, hogy hogyan viselkednek a bolygók egymással, amikor égi útjukat járják a Zodiákuson.

AMK2-borito

A mély asztrológiai tudás kulcsa a bolygók beható ismerete. Kicsodák ők, és hogyan viszonyulnak egymáshoz?

Ebben az e-oktatóanyagban megismered a bolygókapcsolódások igazi belső természetét. Eltűnik a fényszögek kusza hálója, és előjön a kapcsolatok jelentése.

Kiderül, hogy a planéták, mint a külső erők és a Benned lévő archetípusok, hogyan hatnak egymásra.

Megtanulsz különbséget tenni az egyes fényszögek (aspektusok) és hatásaik között, attól függően, hogy mely bolygók között alakulnak ki. Ebből tudsz majd következtetni a bolygók erejére (akcidentális erő).
Ez nem szakácskönyvi felsorolás, amit mechanikusan lehet beilleszteni, hanem az alapelvek ismertetése, amit át tudsz majd ültetni a gyakorlatba.

Megismerkedsz a rejtett bolygókapcsolódásokkal (antiscion) és azzal, hogy a planéták miként “éreznek” egymás iránt (recepciók).

Természetesen itt is számos példán keresztül mutatom meg, hogy a gyakorlatban mindez hogyan működik – JUPITER csomag esetén pedig a Te horoszkópodban mi hogy működik.

Szerencsésnek tartom magam, hogy már elolvastam Gábor „új szemléletű” oktató anyagát. Új, mert nem a mai megszokott konzum asztrológia, hanem a nagy elődök tanításait követi.
Végre egy könyv, amely érthetően, élvezetesen, példákon keresztül visz közel a kozmikus „titokhoz”. A kezdőnek biztos alapot ad. Aki már foglalkozott asztrológiával, annak egy szilárd alapú, mélyebb tudást. Az Ő módszerével például biztosabban megítélhetjük a bolygóink tulajdonságait, kapcsolatait… stb. Így magunkat is.
Ez a könyv egy igazi kincs. Szerintem alapmű.
Mindenkinek ajánlom, aki a régi tradíciónak megfelelő tudást és gyakorlatot szeretné elsajátítani. Köszönöm Gábor ezt a mágikus kódot!

Horváthné Bóta Mária
okl. építészmérnök

megrendel_button

n

 

III. A FÖLDI VILÁG KÓDJA – “…úgy lent”

Az utolsó oktatóanyagban pedig azt nézzük meg, hogy az égi hatások miképpen jelentkeznek itt, a Földön, az élet konkrét területein, az események szintjén. Ez a legátfogóbb rész, ami már a horoszkóp-szintézis rejtelmeibe is bevezet.

AMK3-boritoMegismered a házak kialakulását, egységes belső szerkezetét és az ebből következő jelentéseit.

El tudod dönteni, hogy mitől “működik” és mitől nem egy ház által jelzett életterület – pl. a párkapcsolat vagy a hivatás.

Hol érdemes keresgélni, ha a saját életutadat akarod járni, ahol sikeres lehetsz, és mit jobb inkább elkerülni?

Ezekhez a nélkülözhetetlen információt a ház igazi ura és a ház teljes körű értelmezésének metódusa adja – olyan átfogó módszer, amivel sokkal többet tudsz meg az egyes életterületeid működéséről, mint hitted volna.

A házak mutatják meg konkrétan, hogy az általános égi hatások Rád, mint egyénre hogyan és hol hatnak a leginkább, és hogy ezek a hatások milyen életterületeken, milyen események bekövetkezését vetítik előre. A házak teszik kézzel foghatóvá a bolygók működését, és engednek bepillantást a körülményeid alakulásába.

Ez az utolsó rész, a téma összetettségéből adódóan, eléggé “tömény”, ezért gyakorlati példákon keresztül (Al Pacino, Russell Crowe) részletesen, lépésről-lépésre mutatom be a házak elemzésének gyakorlati használatát.

Ha a Jupiter csomagot választod, ugyanezt a módszert fogod Te is végigvenni a saját horoszkópodon, ami az életutad, párkapcsolatod, családod és hivatásod alakulására/alakítására ad majd értékes kulcsokat.

megrendel_button

n

NEKED való? Igen, ha...

 • egységében akarod megérteni az asztrológia rendszerét

 • az alapelveket hatékonyan akarod átültetni a gyakorlatba, hogy “működjön” is az elemzésed

 • mélységében is kiváncsi vagy a saját horoszkópodra, ami a Te életed kérdéseire ad választ

 • szilárd alapokról elrugaszkodva akarod beindítani az intuíciódat

 • fejlődni, tanulni akarsz, és ezért teszel is

 

Arra NE SZÁMÍTS, hogy:

 • valaki helyetted elolvassa és megérti a kódokat, majd a tudást tálcán átnyújtja

 • a feladatokat más megoldja, de a gyakorlati tapasztalat Téged gyarapít majd

 • más könyvekből összeollózott “általános bölcsességekkel” (közhelyekkel) vagy “asztro-szakácskönyvvel” untatlak (“a Neptun a Kosban ilyen meg olyan” stb.) – ezekből ezret találsz máshol, mégsem lesz tőle egységes asztrológiai képed…
  Ugyanígy nem terhellek trigonometriával, efemerida használattal, házszámítási képletekkel, a horoszkóp kézi megrajzolásával stb. Erre valók a számítógépes programok – mint pl. az AstroKarma.

 n

Gyakori kérdések, amelyek eloszlatják a kétségeidet

“Ki ez az ember, és miért gondolja, hogy föltalálta a spanyol viaszt?”

Teljesen helyénvaló kérdés! Lássuk a választ.
Kárpáti Gábor Csaba végzett karma-asztrológus vagyok, az AstroKarma asztrológiai szoftver tervezője, tulajdonosa és az astrokarma.org honlap tulajdonosa és szerzője. Emellett kis létszámú csoportokat tanítottam hermetikus alapú karma-asztrológiára. Okl. villamosmérnökként (+ könyvkiadóként és Aikido edzőként) mindig is a hatékony gyakorlati megoldásokat kerestem, amelyek alátámasztják az elméleteket – ugyanez a hozzáállásom az asztrológiához és bármely spirituális tanításhoz is.

 Még sose tanultam asztrológiát, csak elolvasgattam az asztrós cikkeket, meg a jegyem elemzését.
Nem lesz ez túl bonyolult elsőre?

Nem, nem lesz az!
Talán még szerencséd is van, hogy nincsenek asztrós ismereteid (és előítéleteid), mert így tiszta lappal tudod befogadni az új ismereteket.

 Miért a te oktatóanyagodat vegyem meg?

100+1 asztrológiai oldal van a neten, kismillió asztró könyv jelent már meg magyarul is, a legtöbb tartalmaz “szakácskönyv jellegű” leírást, hogy mit jelentenek a jegyek, a bolygók, a bolygók a jegyekben stb-stb.
Te azonban mégis itt vagy, mert keresel valamit…
Tudod mit keresel? Elárulom! 🙂
Azt az asztrológiai szemléletmódot keresed, amitől megnyílnak előtted a horoszkóp titkai!
Egységes és átfogó asztro-tudást kínálok, ami helyre teszi az asztrológiai kép puzzle darabkáit.

 Mi ez a J+B asztrológia? Már megint egy új ág, egy fölösleges újítás…?

Nem, ez nem egy új ág, hanem egy újfajta módszer, aminek segítségével egyesítettem a régi, hiteles, évezredek óta kipróbált és hatékonyan használt asztrológiai tanokat a karma-asztrológiával. Az egészet egy átlátható, egységes rendszerbe foglaltam, amit gyakorlatias, érthető és modern formában adok át Neked, a tanulás során összhangba hozva a jobb és a bal agyféltekédet, hogy a szilárd alapokról kiindulva tudjon szárnyalni az intuíciód.

 

Mennyibe kerül és mit tartalmaz?

Az egyes e-oktatóanyagokat külön-külön is megrendelheted. Ha két kódot rendelsz meg, akkor 10% kedvezményben, ha mind a három kódot megrendeled, akkor 20% kedvezményben részesülsz.
Két lehetőség közül választhatsz az egyes oktatóanyagokat illetően: a Merkúr csomag csak az e-oktatóanyagot tartalmazza, a Jupiter azonban a Te képletedre épülő, interaktív oktatás, mert a végén egy konzultációval zárul. (Az egyes e-oktatóanyagot külön csomagban is megrendelheted – pl. 1. kód Jupiter, 2. kód Merkúr, 3. kód Jupiter -, ekkor is jár a 20% kedvezmény.)
n

Oktató csomagok és tartalmuk

MERKÚR

JUPITER

Az asztrológia mágikus kódjai – Bevezetés
7 oldalas bevezető a mágikus kódokhoz, pdf dokumentumban
n

Az asztrológia mágikus kódjai – I. Az égi kapu kódja
58 (A/4) oldalas e-oktatóanyag pdf-ben, számos magyarázó ábrával, gyakorlati példákkal, összefoglaló táblázatokkal

vagy

Az asztrológia mágikus kódjai – II. A kapcsolat kódja
55 (A/4) oldalas e-oktatóanyag pdf-ben, számos magyarázó ábrával, gyakorlati példákkal, értelmező táblázatokkaln

vagy

Az asztrológia mágikus kódjai – III. A földi világ kódja
72 (A/4) oldalas e-oktatóanyag pdf-ben, számos magyarázó ábrával, részletesen kifejtett gyakorlati példákkal

A saját horoszkópod
4 horoszkópot kapsz pdf-ben, az egyik csak a 7 káldeus bolygót tartalmazza, a 2. a transzcendens bolygókat, a 3. az állócsillagokat, a 4. pedig a kis égitesteket (aszteroidák, kentaurok)n

Munkafüzet
az I. vagy a II. vagy a III. kódhoz tartozó feladatokkal, a saját képleted alapján, pdf-ben. Lépésről-lépésre végigvezet a megrendelt kód alkalmazásának folyamatán.n

Konzultáció
1,5 óra konzultáció skype-on keresztül, amiben végignézzük a képletedet az adott kód alkalmazásával!
Fontos: nem én elemzem végig a képletedet, hanem TE, mert előtte már végigvetted a munkafüzeted feladatait. Én csak irányítom az elemzést – így fogod a gyakorlatban is elsajátítani az asztrológiát.
Természetesen menet közben válaszolok a felmerülő kérdéseidre!n

Értéke (bruttó)

12.500 Ft

29.500 Ft

Díja (bruttó)

9.900 Ft

21.900 Ft

megrendel_button

n

“Ez túl drága, nem…?!”

OK, számoljunk együtt.
Tegyük föl, hogy elmész egy alapozó asztrológia tanfolyamra, ami mondjuk 9 hónapig tart, minden héten egy alkalommal. Ezért kifizetsz kb. 72.000–180.000 ft-ot, majd a tanfolyam végén a kezedbe adok egy ismeretlen horoszkópot, hogy “Tessék, elemezd!”

A kijózanító eredmények láttán gyorsan megveszel 2-3 haladó asztro könyvet az első ezoterikus boltban (+10-12.000 Ft), és végigrágod magad rajtuk. Visszamész a horoszkóphoz, és hoppá! Most még kuszábbnak találod az egészet – kavarog Benned az eddigi összes tudás, és nem látod a fától az erdőt.

Kiderül, hogy a neten van jó pár, otthoni tanulásra való oktatási anyag (mint amilyen ez is) – javarészt angolul (biztos van pl. németül vagy spanyolul is, de én csak az angolokat ismerem). Ez a felölelt témától függően (most néztem meg az egyiket) 26 fonttól (GBP) 149 fontig terjed, ami úgy 10.000 – 55.000 Ft. Kezdetnek veszel egyet az olcsóbbak közül. Végigcsinálod, és úgy érzed, kezd alakulni a dolog. Leteszteled a saját horoszkópodon – csak hogy ott nem úgy állnak azok a fránya bolygók, mint az oktatóanyagban. Egyre több kérdésed van, de nem tudod kitől megkérdezni. A számítógép meg nem válaszol…

No lássuk: eddig elköltöttél úgy 92–247.000 Ft-ot, és még mindig nem vagy teljesen megelégedve a végeredménnyel. És a ráfordított időről, ami szintén pénz, nem is szóltam.

Most ezt hasonlítsd össze azzal az árral, amibe a Merkúr és a Jupiter csomag kerül.
n

megrendel_button

n

Meggyőzően hangzik, de…

De…
A jó asztrológus (amilyen Te is leszel) egyik fő készsége, hogy különböző jelzések láttán dönteni tud.
Jól tud dönteni.
Ez az, amit nem lehet számítógépre vinni (B-mód), mert ehhez már intuíció kell (J-mód).

Ha még mindig kétségek gyötörnek, töltsd le innen a 3 kód bevezetőjét, ami felvázolja leendő fejlődésed állomásait.

És hadd mondjak még valamit!

Biztos észrevetted, hogy az urak zöméről hamar kiderül, mikor együtt vannak, hogy mindegyike ért a politikához és/vagy a focihoz. Mindegyikük potenciális miniszterelnök-jelölt vagy szövetségi kapitány.

Ugyanilyen szinten, az ezotériával foglalkozó hölgyek legtöbbje “ért” az asztrológiához – kiköpött asztrológusok, akik bátran adnak asztrológiai tanácsot barátnőiknek, ismerőseiknek, sőt, akár idegeneknek is. Van, mikor bejönnek ezek a féligazságok, “vak tyúk is talál szemet” alapon…

Ugye Te nem akarsz megrekedni ezen a “szakértői szinten”?

Ugye nem akarsz fölösleges és költséges köröket futni az asztró tanulmányaidban?

 • Ismerd meg a bolygók titkait!Gyakorlatias, hatékony - ilyet nem találsz az asztro könyvekben
 • asztrológiai e-oktatócsomagPéldákkal, munkafüzettel, konzultációval
 • Legyél jó időben, jó helyen!Csatlakozz a bolygók energiáira!
 • Előadások, workshopokAsztrológiáról, asztro-mágiáról, a bolygók titkairól
Ismerd meg a bolygók titkait!1 asztrológiai e-oktatócsomag2 Legyél jó időben, jó helyen!3 Előadások, workshopok4
javascript slider by WOWSlider.com v5.4
 • Ismerd meg a bolygók titkait!Gyakorlatias, hatékony - ilyet nem találsz az asztro könyvekben
 • asztrológiai e-oktatócsomagPéldákkal, munkafüzettel, konzultációval
 • Legyél jó időben, jó helyen!Csatlakozz a bolygók energiáira!
 • Előadások, workshopokAsztrológiáról, asztro-mágiáról, a bolygók titkairól
Ismerd meg a bolygók titkait!1 asztrológiai e-oktatócsomag2 Legyél jó időben, jó helyen!3 Előadások, workshopok4
javascript slider by WOWSlider.com v5.4

Akkor nincs is más hátra, mint hogy megrendeld a Jupiter vagy a Merkúr csomagot!


n

MEGRENDELÉS – mi történik utána?

 1. Légy szíves, töltsd ki az alábbi mezőket, majd nyomd meg az “ELKÜLDÖM A MEGRENDELÉST” gombot.
  Több kód megrendelésénél a Ctrl gombbal tudsz több sort kiválasztani.
  Jupiter csomag megrendelésekor add meg a skype-címedet is, amin majd konzultálni fogunk.
  Ha van kedvezmény-kódod (kupon), amit korábban kaptál, add meg azt is. Ekkor a kódnak megfelelő plusz kedvezményben részesülsz.

 2. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben a fizetési információk és az oktatócsomaghoz tartozó fontos dolgok találhatók, és mellékletként a Bevezetés pdf-ben.

 3. Ha pár perc múlva sem érkezik meg a mail, nézd meg a spam fiókodat, hogy [AstroKarma] feladóval nem került-e oda a levél.

Név (kötelező)


E-mail cím (kötelező)


Megrendelt oktatócsomag
(több sor is kiválasztható!):
JELENLEG CSAK A MERKÚR CSOMAG VÁLASZTHATÓ.

Egy e-oktatóanyag ára: MERKÚR: 9.900 Ft,
két e-oktatóanyag ára: MERKÚR: csak 17.800 Ft (-10%),
mindhárom e-oktatóanyag ára: MERKÚR: csak 23.700 Ft (-20%)


Kedvezmény-kód (ha rendelkezel ilyennel):

* Most egy olyan “apróbetűs rész” következik, amit kötelező kitenni a honlapra. Igazából semmi olyan dolog nincs benne, ami Neked vagy nekem kárt, elégedetlenséget okozna, mivel mindketten tisztességes szándékkal, nyer-nyer üzletet akarunk kötni. Azaz én valódi értéket adok a pénzedért, amit majd tapasztalni fogsz. Emellett azért is törekszünk a korrekt üzletre, mert ellenkező esetben fölöslegesen terhelnénk vele a karmánkat – és ezt egyikünk sem akarja.
Az “Elküldöm a megrendelést” gomb megnyomásával elfogadod a következő szerződési feltételeket: ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted a visszaigazoló e-mailre küldött válaszlevélben.

Ez a weboldal sütiket használ. Az uniós törvények értelmében kérlek, hogy engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt. További információ

Az uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmedet arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsi, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el a számítógépeden, hogy minél egyszerűbbé tegye számodra a böngészést. A sütiket letilthatod a böngésződ beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszed meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattintasz, azzal elfogadod a sütik használatát.

Bezárás